Muzicons - Sitenize Müzik Ekleyin


Muzicons sitenize müzik eklemenizi sağlayan eğlenceli ve kullanımı gayet basit bir site. Bu site sayesinde istediğiniz şarkıyı kendi bilgisayarınızda yüklü olması şartıyla sitenize güzel bir arabilirimle ekleyebiliyorsunuz.





  1. Bu kısım sitemize ekleyeceğimiz playerımızda hangi surat ifadesinin gözükmesini istediğimiz kısmımız. Geniş bir arşivleri olduğu söylenemez bunun için ama duygularınızı anlatmaya yetecek iconlar mevcut.
  2. Bu kısım Eklemek istediğimiz şarkıyı eklediğimiz kısım gözat diyerek bilgisayarımızdan ihtiyacımız olan müzik dosyasını seçiyoruz kendileri otomatik olarak yüklemeye başlıyor zaten.
  3. Bu kısımda playerımızın nasıl olmasına karar verdiğimi kısım sadece bir icon ve bir play tuşumu, yoksa arada bir ilerleme barı bulunsun mu ? Bu tarz fikirlerimizi buradan ayarlıyoruz.
  4. İşte bu kısımda playerımızın rengini seçtiğimiz kısım sitemizin renklerine uyum sağlayacak bir renkle gayet şık sonuçlar elde edebilirsiniz.
Tüm bunları yaptıktan sonra sitenize eklemeniz gereken kodu bu işlemi yaptığınız kısmın hemen sağında göreceksiniz. "get code" yazısına tıklayarak otomatik olarak tüm kodu seçiyoruz ve sitemizde istediğimiz kısıma yapıştırıyoruz.

Gördüğünüz gibi sitemize uygun, gayet şık ve kolay bir şekilde müzik ekleyebiliyoruz. Başka yazılarda görüşmek üzere. ihtiyacınız olan siteleri mail atarsanız araştırma yapıp buradan sizlere cevap verebilirim.

Yorumlar