Youtube'da Video İndirme

Youtube her yönüyle bizim başımızın belası. Devletimiz engelliyor siteye girebilmek için bir dünya ayar yapmak gerekiyor veya 3. parti yazılımlar kullanmak gerekiyor. Yine de bugün Türkiye'den en çok girilen 2. site konumunda.

Aradığımız hemen hemen her videoyu online izleyebiliyorkeni bilgisayarımıza kaydedemiyor muyuz? Evet edebiliyoruz hemde gayet kaliteli şekilde kaydedebiliyoruz. Bunun için yine bir 3. parti yazılıma ihtiyaç duyuyoruz bu program "DVDvideosoft'un free studio programı olacak.


 Programımız yüklendikten sonra çalıştırdığımızda yukarıda gördüğümüz arayüzle karşılaşıyoruz.Kırmızı tablonun içerisinde gördüğünüz başlıklardan yapmak istediğiniz işlemi seçtiğinizde bir arayüz penceresiyle daha karşılaşıyorsunuz.


Gördüğünüz bu arayüz genel olarak programın işlemleri yaparken kullandığı arayüz ben yukarıdaki seçeneklerden free youtube to mp3 seçeneğini seçtiğim için yeşil tablonun içerisinde bölümde indirmek istediğim dosyanın uzantısının ne olacağı ve kalitesi açıkca yazmakta. Bu kısımdan istediğiniz kaliteyi ayarlayabilirsiniz.

Gördüğünüz mavi tablonun içinden ise dosyanın nereye kayıt edileceğini seçebiliyorsunuz. Program zaten belgelerimin içine kendi adında bir dosya açıyor ve bunun içerisine kaydediyor.

Yukarda gördüğünüz sarı tabloda yazan ingilizce cümleden de anlaşılacağı gibi öncelikle indirmek istediğiniz youtube linkini kopyalıyorsunuz. Bu işlemden sonra arayüzümüzde gördüğünüz üzere paste butonuyla programa ekliyoruz. İstediğimiz kadar linki ekleyebiliyoruz program sırasıyla hepsini indiriyor. Linklerimizi ekledikten sonra en altta gördüğünüz download düğmesine tıklıyoruz ve gerisini programımıza bırakıyoruz.

Yukarıda anlattığım işlemleri ben mp3 şeklinde indirmek için anlattım siz eğer video şeklinde indirmek istiyorsanız "Free Youtube Download" linkine tıkladığınızda önünüze çıkan pencerede yeşil tablonun bulunduğu kısımda "mp4 - flv - wav" vb. bütün video uzantılarını ve kalite çeşitelerini göreceksiniz. Anlattığım yolu takip ederek bu programla istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, program sadece youtube videolarıyla ilgilenmiyor sadece cd'den çalışan video cdleride istediğiniz formata çevirerek bilgisayarınıza kaydedebiliyor.

Program download linki : indir

Saygılarımla...

Yorumlar