Blog Ödülleri
Türkiye'nin blog ödülleri, yani blog dünyasının oscarları 4. yılını kutlayacak. Her sene düzenli olarak çeşitli kategorilerde en iyi bloglara ödüller veren yarışma, gün geçtikçe daha da elit bir hal alarak yoluna devam ediyor. Başladığı ilk günlerde çok küçük salonlarda yapılan yarışma, Reklam verenlerin, sponsorların dikkatini çekerek bugünkü halini aldı.

Aile Bloglarından kişisel bloglara, Habergündem bloglarından kadın bloglarına çok geniş bir yelpazede kategorilenen yarışma, tasarım yanında blog içeriğini de kriterler arasında tutuyorlar. Özgün bir içerik ve güzel bir tasarımla sizde bu yarışmada ilk sıralarda yer alabilirsiniz. 

Blog Ödülleri Hakkımızda yazısı ;
Blog Ödülleri, 2008 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen ve kategorisinde en iyi blogların internet kullanıcılarının oylarıyla belirlendiği bir yarışmadır.
İnternet kullanıcılarını blog yazmaya teşvik ederek Türk internet dünyasındaki özgün içeriğin artmasını hedefler. Ayrıca yeni blogların keşfedilmesini ve blogkürenin çok daha fazla kişiye ulaşabilmesini sağlar.
Daha içerikli bilgi için :  http://blogodulleri.com/index.php

Yorumlar