Cortana Bilgisayarlara Kendine Özel Tuşla Geliyor!



Dahili Cortana Tuşunun Yer Aldığı Bilgisayarlar Geliyor


Windows 10 ile birlikte yaygınlaşması beklenen Cortana, Toshiba markalı yeni bilgisayarlarda çok daha kolay kullanılabilecek...



Microsoft tarafından geliştirilen sesli asistan Cortana, Windows 10 ile gelen yenilikler arasında yer alıyor. Windows + C kombinasyonu ile çalıştırılabilecek olan asistana aynı zamanda Toshiba markalı bilgisayarlarda tek tuşla ulaşmak mümkün olacak. Firma, geliştirdiği yeni dizüstü bilgisayarlarına Cortana tuşu ekledi. Bahsettiğimiz bu tuş, Toshiba tarafından hazırlanan C, L, S, Fusion ve Radius modelli bilgisayarlarda yer alacak. İki mikrofon yardımı ile sağlıklı bir şekilde çalışması hedeflenen Cortana, böylelikle sistemin sunduğu kolaylıklardan da faydalanmış olacak.



Saydığımız modeller de dahil Toshiba'nın satışa sunacağı tüm bilgisayarlar, Windows 8.1 yüklü halde. Eğer yazılımı ileriye seviyeye taşımak isterseniz 1 yıllık sunulan ücretsiz Windows 10'a yükseltme hakkından faydalanmanız mümkün.



Toshiba'nın yakın zamanda satışa sunmayı planlandığı bilgisayarları hakkında bilinen detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz. C Serisi Ekran: 15 inç ya da 17 inç İşlemci: AMD veya Intel Bellek: 8 GB'a kadar Depolama Alanı: 1 TB'a kadar Ek Seçenekler:

Yorumlar