Microsoft’un Surface Hub Serisi Rötar Yapacak!

Microsoft’un Surface Hub Serisi Rötar Yapacak!
Microsoft’un akıllı beyaz ekranı olacak 2016’dan önce kullanıcıların elinde olamayacak. Surface Hub Serisi için erteleme duyurusu yapıldı. Microsoft tarafında kullanıcılara çarşamba günü bu ertelemenin gerçekleşeceği duyuruldu. Ayrıca bugünde bu gecikme şirketin Surface blogundan resmi olarak duyuruldu. Surface Hub serisinin teslimatı 1 Ocak tarihinde başlayacak. Ön siparişin başladığı 1 Temmuz’da yapılan açıklamaya göre ürünler 1 Eylül’de müşterilerin duvarlarını süsleyecekti. Microsoft bu ürünleri daha çok şirket ve firma kullanımına uygun olduğunu söylüyor. Ayrıca gecikmenin sebebi iste beklenenden çok daha fazla sipariş ile karşılaşmış olmaları.



Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre siparişleri karşılamak için üretim bandında değişikliklere gidilmiş. Artık normal tabletlerin yanında dev gibi kalan ekranları görmek için yeni yılın yeni gününe kadar bekleyeceğiz. Bu arada iki ürün olarak çıkan olan Surface Hub serisi için ilk tablet  55 inç ekrana sahipken ikincisi 84 inç büyüklüğe sahip olacak. 55 inç olan modelin Amerika fiyatı 6.999 dolar, İngiltere fiyatı 4.600 sterlin. 84 inçlik asıl dev ise Amerika’da 19.000 dolarlık ve İngileterede 13.000 sterlinlik bir fiyat etiketine sahip. Windows 10 yüklü gelecek olan tabletler dev ekranlarına uygun olarak çalışabilen bir kaç uygulama ile yüklü gelecek. Akıllı tahtaya alışamadığımız ülkemizde



Microsoft Surface Hub serisinin işi zor ancak dünya içinde aynı şey geçerli olabilir bazı toplantı alışkanlıkları kolay kolay değişmeyebilir. Yine de her firma bir heves ile mutlaka alacaktır bu guliver tabletlerinden.

Yorumlar